Wilma Jans-Geuze

Management Assistent

Expertises:

  • Management reisbranche
  • Internationale handel
  • Personal Assistant

 

Wilma is een echte duizendpoot. Haar persoonlijke eigenschappen kenmerken zich als punctueel en sociaal.

 

Organiseren kan zij als de beste. Zij volgde de opleiding Internationale Handel en studeerde aan de Breda University of Applied Sciences, voorheen NHTV. Haar eigenschappen komen prima van pas gedurende haar loopbaan in het bedrijfsleven. Ondertussen heeft zij al meer dan 20 jaar werkervaring in een assisterende functie.

 

Gestart bij een reisorganisatie, verruilde ze al snel haar vertrouwde Zeeuwse omgeving voor Noord-Brabant en werkte voor een langere periode bij een accountantskantoor als secretaresse.

 

Daarna maakte ze de overstap naar LIOC. Waar zij als office-assistent is begonnen. Inmiddels werkt ze als Management Assistent en is zij een belangrijke ondersteuning voor onze directeur/octrooigemachtigde. Ze heeft een actieve rol in de planning van de agenda en zorgt voor de afspraken met de cliënten. Met veel enthousiasme bewaakt ze termijnen, bewaart ze overzicht en bereidt zij alle dossiers voor. Bel je met LIOC, dan zul je Wilma vast en zeker spreken. Zij is vaak het eerste aanspreekpunt binnen LIOC.

 

Als je vraagt welke uitvinding of merk Wilma bijzonder vindt, dan zegt zij: “Tony Chocolonely®. Een merk met een boodschap, 100% slaafvrij –  ik hou van merken die lekker klinken… en het is ook nog eens lekker”. Wilma Jans-Geuze.

 

+31(0) 40 303 21 48

MAIL: info@lioc.nl