Werken bij Lioc

Sla je vleugels uit bij LIOC

Bekijk alle vacatures Medewerkers aan het woord

Werken bij LIOC

Wat werken bij LIOC zo bijzonder maakt

StrijpT community

Als je onderdeel wordt van het LIOC team wordt je ook onderdeel van de StrijpT community. Vanuit de community worden er door het jaar heen leuke activiteiten georganiseerd zoals de jaarlijkse BBQ en het StrijpT tournament. Kijk ook eens op https://strijp-t.nl/community/

foto door Cecile Smeets, StrijpT (https://strijp-t.nl/strijp-t-in-beeld/foto-s-strijp-t/)

Great Place to Work

Werkgeluk staat bij ons hoog in het vaandel. Elk jaar vragen wij de input van alle medewerkers in een medewerkers tevredenheidsonderzoek. Met de suggesties die hier uitkomen voeren wij elke keer weer verbeteringen door. Wij zijn nu dan ook weer uitgeroepen tot Great Place to Work in 2023!

Ergonomisch werken

Bij werkgeluk hoort ook gezondheid. Daarom investeren wij in ergonomisch werken. Zo heeft iedereen een zit-sta bureau en wordt je bureaustoel door een expert op jouw persoonlijk ingesteld voor een optimale werkhouding.

Sla je vleugels uit en kom werken bij LIOC

LIOC is de beschermengel van je ideeën. Of het nou gaat om een merknaam, een productontwerp of een technische vinding. Met onze 40 jarige ervaring zijn wij elke dag bezig met het verkrijgen van de beste bescherming voor onze cliënten. Dit doen wij in een compact team van gedreven professionals.

Iedereen krijgt bij ons de ruimte om te groeien in dat waar je goed in bent. Ambities en een kritische blik worden gewaardeerd en gestimuleerd. Om deze, en nog veel meer redenen, zijn wij daarom weer uitgeroepen door onze medewerkers tot een Great Place to Work!

Ben jij een gekwalificeerde expert op het gebied van intellectuele eigendom, of rond je binnenkort een relevante opleiding af, en zou jij deel willen uit maken van ons hechte team? Sla je vleugels uit bij LIOC en neem vandaag nog contact met ons op!

Medewerker aan het woord

Chloé van Schaik

Senior Formalities Officer / Merken- en Modellengemachtigde i.o.

Bij LIOC krijg ik de kans om mij te ontwikkelen, zowel binnen als buiten kantoor. Als Senior Formalities Officer werk ik in een hecht team, waarin ik de korte lijnen als zeer prettig ervaar en waarin samenwerking en communicatie centraal staan. Ik heb dagelijks contact met klanten en ben van A tot Z betrokken in het octrooiproces, waardoor geen enkele dag hetzelfde is.