Over ons

Wie zijn wij?

U heeft een idee dat in potentie wel eens goud waard zou kunnen zijn? Of u twijfelt of uw uitvinding of ontwerp wel goed genoeg beschermd is? Wat uw wens op het gebied van intellectuele eigendom ook is, bij Lioc bent u aan het goede adres. Lioc focust zich op een zo breed mogelijke bescherming, zowel binnen als buiten Europa. We kunnen u dus wereldwijd adviseren en begeleiden.

Lioc is een internationaal octrooi-, merken- en modellenbureau. Vanaf de oprichting in 1981 houden wij ons bezig met de registratie van intellectueel eigendom en alles wat daarbij komt kijken. Zo verzorgen wij onderzoeken, registratieprocedures en bewakingen bij officiële instanties, bemiddelen wij bij conflicten en staan wij cliënten bij in juridische procedures over met name octrooien, merken en modellen. Dagelijks adviseren wij over nieuwe ideeën, innovatieve producten en uitvindingen, nieuwe merknamen en unieke designs.

Wij hebben het geluk te mogen werken met een gedreven en trouw team van professionals. Uw intellectueel eigendom is kwetsbaar, en de bescherming ervan kan uw succes maken of breken. Dat bewustzijn geeft ons een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Uw zaken worden strikt vertrouwelijk en met grote zorg voor geheimhouding in behandeling genomen.