Chloé van Schaik

Formalities Officer

Expertises:

  • Intellectuele eigendomsrecht
  • Merkrecht
  • Auteursrecht
  • Octrooirecht
  • Contracten

 

Bij Chloé staat de klant voorop.  Haar persoonlijke eigenschappen kenmerken zich als ambitieus en sportief.

 

Ze studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar master specialiseerde zij zich in het intellectuele eigendomsrecht en schreef zij haar masterscriptie in het auteursrecht.

Tijdens haar studie schuwde ze het vrijwilligerswerk niet en werkte zij enige tijd bij de Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel Nederland, waarbij zij jongeren op weg hielp met gratis juridisch advies. Zij liep stage op de afdeling Intellectuele Eigendom bij verschillende advocatenkantoren in onder andere Breda en Amsterdam. Na alle theorie van de studie werd haar interesse in het intellectuele eigendom nog meer aangewakkerd door deze praktijkervaring.

Sinds 2019 versterkt zij het team bij LIOC als Formalities Officer op de afdeling Octrooien en houdt ze zich volop bezig met nationale en internationale octrooiprocedures. Ze zorgt onder andere voor de indiening van octrooiaanvragen, daarnaas het contact met de cliënten en instanties, tekent ze overdrachten van octrooirechten aan in de betreffende registers en draagt ze zorg voor de tijdige vernieuwing van de jaartaksen.

 

Ambitieus als zij is, volgt zij momenteel de opleiding voor Gecertificeerd Formalities Officer.

 

Als je aan Chloé vraagt wat ze zo mooi vindt aan het dit vak, antwoordt zij: ”het contact met de cliënten”. Chloé van Schaik.

 

+31(0) 40 303 21 48

MAIL: info@lioc.nl