Judith van Gessel

Finance & HR Officer

Expertises:

  • Human Resource Management 
  • Finance
  • Operational management

 

Bij Judith is het glas altijd halfvol. Haar persoonlijke eigenschappen kenmerken zich door positiviteit en resultaatgerichtheid.

 

Judith heeft een brede achtergrond en interesse. Na de verpleegkunde opleiding in 1999, heeft ze de overstap gemaakt naar een bedrijfskundige opleiding en is ze bijna 10 jaar werkzaam geweest als operationeel manager.

 

In 2013 heeft Judith besloten te gaan verhuizen van Gelderland naar het gezellige Brabant. Gefascineerd door de creativiteit van ondernemers en het juridische karakter van een Octrooi-, Merk en Modellenbureau, is ze het team van LIOC komen versterken.

 

Inmiddels werkt ze al sinds 2013 bij LIOC, eerst in de functie van Directie Assistente & HR, later is de focus komen liggen op haar interessegebied, Finance & HR. Ze heeft een actieve rol in kwaliteits- en verbeterslagen, administratievoering en het bewaken van de financiële processen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair proces binnen Human Resource.

 

Ondernemend als zij is volgt zij momenteel de opleiding Human Resource Management.

 

Als je vraagt welke uitvinding Judith bijzonder vindt, dan is dat: “De uitsparing in de beschuit, erg handig, het is een mooi voorbeeld van mijn motto: problemen bestaan niet, alleen uitdagingen”. Judith van Gessel.

 

+31(0) 40 303 21 48

MAIL: info@lioc.nl