Marjo van Doormalen

Financieel Manager a.i.

Expertises:

  • Register accountancy
  • Bedrijfseconomie
  • Financieel management

 

Marjo is betrokken en heeft oog voor de ondernemer. Haar persoonlijke eigenschappen kenmerken zich als resultaatgericht en ondernemend.

 

Ze heeft de opleiding HEAO Bedrijfseconomie gedaan en volgde daarna de studie tot Register Accountant. Zij is zeer ondernemend en zelfstandig en ondertussen heeft zij al meer dan 20 jaar ervaring in een eigen praktijk.

 

Ze begon haar carrière bij een accountantskantoor, waar zij 10 jaar werkervaring heeft opgedaan. Daarna heeft ze voor een langere periode ad-interim een controllersfunctie bekleed bij uiteenlopende klanten. Vervolgens ging ze zich steeds meer specialiseren als accountant, waarna ze de overstap maakte naar een combinatie van een eigen accountantskantoor, het werken als registeraccountant en een ad-interim-functie, om zo aanvullend voor LIOC te gaan werken en als adviseur registeraccountant financieel adviezen uit te brengen.

 

Sinds 2015 versterkt zij als Financieel Manager, ad-interim, het team bij LIOC. Zij speelt een belangrijke rol op het gebied van de financiële en fiscale zaken binnen LIOC.

 

Daarnaast vervult zij een bestuursfunctie bij het OCW, Onderneming Contact Waalre, waardoor zij actief betrokken is bij veel Brabantse ondernemers.

 

Als je vraagt welk merk Marjo bijzonder vindt, dan is dat: “Spa Rood®. Je vraagt om Spa Rood® en ontvangt vervolgens een bruisend water van een ander merk. Dat vind ik interessant. Waar ligt de omslag dat een merk een soort aanduiding wordt?” Marjo van Doormalen.

 

+31(0) 40 303 21 48

MAIL: info@lioc.nl